Tillbehör

världens mest välkända stolar

Temptress stolar

Tempress Products

Quintrex Boating Scandinavia är återförsäljare av en av världens mest välkända båtstolar ”Tempress”.

Quintrex Boating Scandinavia är återförsäljare av en av världens mest välkända båtstolar ”Tempress”. Spana in vår tillbehörssida och se vilken stol som passar er båt/fiske bäst. Största delen av dessa lagerför vi hos oss i Linköping, så plocka upp det du vill ha och skicka ett mail till boating@quintrex.se. Vi svarar snabbt med prisuppgift och leveranstid. Välkommen!

färger och striping möjligheter

Färgval

På Quintrex officiella hemsida kan du se de omfattande möjligheter med olika färger och stripes som finns tillgängliga för våra större modeller som vi marknadsför i Skandinavien. De mindre båtarna finns enbart i Marinaluminium.

www.quintrex.com.au

skräddarsydda vindskydd, biminis och transporttäcken

Täcken och Skydd

Förse din Quintrex med skräddarsydda vindskydd, biminis eller transporttäcke.

Alla tillval och skydd från Quintrex Boating Scandinavia produceras och monteras av Bil o Marin Textil AB på plats i vårt lager i Linköping. Bil o Marin Textil AB är Sveriges ledande specialister när det gäller innovativ textildesign, dekoration, båtinredning, reparation etc. Mats, Rune och hela teamet på Bil- och Marintextil är också ledande på handikappanpassning, för alla ska ju kunna njuta av sjön, och Quintrex. www.bilomarintextil.se