Om oss

Quintrex Boating Scandinavia Tradition från ”Down under”

Quintrex aluminiumbåtar byggs för att hålla, länge. Sedan starten 1945 är Quintrex nu världens tredje största aluminiumbåttillverkare, med över 70 modeller i storlekar från 2,45 – 7,40 meter.

Quintrex Boating Scandinavia AB

I Skandinavien är båtlivet en lång tradition för de flesta. Så efter stora försäljningsframgångar i Nya Zealand, Vanuatu, Japan, Afrika, England och Ryssland var det bara naturligt att starta i Skandinavien! Quintrex Boating Scandinavia AB ägs och drivs av Graeme McKenzie. Som professionell fiskeguide, själv från ”the Land Down Under” har Graeme samlat på sig tusentals båttimmars erfarenhet av vilka påfrestningar en båt utsätts för i olika väderlekar. Graemes beslut att ta sig an den skandinaviska agenturen för Quintrex kommer sig av det faktum att enbart Quintrexbåtarna uppfyller hans krav. Quintrexbåtarnas teknologiska försprång i alla modeller finns helt enkelt inte hos någon annan aluminiumbåt i världen.

Så med Graemes egna ord, från de tuffa förhållandena i Australien … ”Once You’ve owned a Quinnie – You’ll never want anything else”

Millenium Hull
Introduktionen av ”The Millennium Hull” år 2000 innebar att Quintrex visade att de låg flera steg före inom aluminiumbåtsdesign. Denna unika skrovform var en av de största innovationerna någonsin för aluminiumbåtar. Quintrex i Australien producerar med sitt kunnande världens tystaste, mjukast och torraste aluminiumbåtar tack vare en design som tidigare enbart kunde göras i glasfiber.

Graeme McKenzie

Managing Director

Graeme McKenzie

För prisuppgifter, modellinformation eller om tillval från ”Tempress Marine” eller något annat, tveka inte att kontakta oss via e-mail. Vi kommer mer än gärna att försöka uppfylla dina behov.

Quintrex, världens torraste, tystaste och mjukaste aluminiumbåtar!

Kontakt
Quintrex Boating Scandinavia AB
Låsblecksgatan 2
589 41 Linköping
Sweden

E-mail: info@quintrex.se

Kundutlåtanden

Vad våra kunder säger