Båtprogram

250 Traveller

Med en vikt på bara 48 kg passar den utmärkt som släpjolle eller att ta med på biltaket. Dess utsvängda skrov gör den otroligt stabil trots sin lilla storlek.

350 Explorer

350 Explorer är den perfekta båten för att lyfta upp på biltaket.

390 Explorer

Med ett V-format skrov och en kraftigt byggd, solid formpressad bottendel har Quintrex 390 blivit en av de mest efterfrågade, mindre aluminium båtarna på marknaden

390 Puhakka Pro Serie

Mikael Puhakka är en av de mest framgångsrika fiskeguiderna i Europa. När Mikael Puhakka hade provat vår 385 ( numera 390) Explorer var han mycket imponerad av båtens vattenegenskaper.

440 Hornet

Med det mjukt utsvängda, V-formade skrovet ”Eclipse V-Flared Hull” har 440 Hornet blivit ett populärt båtpaket även i standard rorkults utförande.

440 Hornet Pro Serie

Aldrig tidigare har det erbjudits en så fullbordad, professionell fiskebåt i aluminium under 4,5 meter i Sverige som är anpassad och skräddarsydd för våra Scandinaviska fiskeförhållanden.

540 Top Ender

Vår 540 Top Ender utgör stommen i ett av de mest kompletta aluminiumbåtpaketen på marknaden.

580 Freedom Sport

Med snygga linjer och finish in i minsta detalj är 580 Freedom Sport perfekt för familjens båtnöjen, en utomordentlig båt för transporter och fiske.

F481 Hornet Stealth

Exceptionellt stabil, det här är en enkel båt att traila upp och ner, även i vissa tuffa vatten. Med de nya förvaringsmöjligheter i 481 är det den perfekta mid-size fiskebåt. Med dess Eclipse V-formade skrov så får du en mjuk, stabil och torr åktur.