Nyheter

11 september, 2016

Quintrex kommer att närvara på Sun City Predator Show

Quintrex Boating Scandinavia går ihop med Smartliner Sverige AB. Smartliner är etablerad i Sverige som båtmärke sedan ca ett år tillbaka och är sedan tidigare mycket välkända i Norge och Danmark för deras fantastiska glasfiberbåtar. Dessa båtar är av en mer traditionell
”skärgård/havs” skrovdesign, mycket välanpassad för familjen, skärgårdsbon eller den inbitna trollingfiskaren. Dessa båtar och deras nya serie av mindre aluminium sportfiskebåtar upp till fem meter kommer att vara tillgängliga på den svenska marknaden under senhösten 2016

Båtarna kan ses redan på Sun City Predator Show den 10/11 sep där vi kommer ha en Smartliner ”Fisher 19” med en 80 Hästars Honda för provkörning och en Cuddy 19 utöver ett flertal Quintrexmodeller såsom 390, F435, 440 och F481 Stealth.

Det nya företaget kommer att inspireras av Quintrex tidigare erfarenhet och förmåga att specialanpassa och utrusta sina båtar efter unika kundbehov innan leverans. Smartliner glasfiberbåtar tillverkas i en av Europas modernaste plastfabriker och är otrolig väl prissatt inom marknaden.

Ni är välkommna att besöka oss på plats nu i helgen och eller fråga mig efter era åf priser osv. Mässan är första steget i  att kunna erbjuda båtar till alla kundgrupper. För att kolla närmare på Smartliners fantasktsik båtsortiment gå in på  www.smartliner.se .

Nyheter ,
Om Quintrex Boating Scandinavia

Quintrex aluminiumbåtar byggs för att hålla, länge. Sedan starten 1945 är Quintrex nu världens tredje största aluminiumbåttillverkare, med över 70 modeller i storlekar från 2,45 - 7,40 meter.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *