Nyheter

20 augusti, 2016

Boatbuckle vertikala spöhållare

Vi fick här om dagen text och bilder från Robin som har utrustat sin Quintrex 390 med nya vertikala spöhållare ifrån och så här skrev han.

Jag har under en tid funderat på ett alternativ till vertikala spöhållare. Jag tycker att de spöna som annars parkeras i vertikala spöhållare ofta blir ivägen när jag fiskar. Efter ett besök hos min Quintrex återförsäljare fick jag tag i ett par så kallade ”Boatbuckle” som jag tyckte såg intressanta utoch beslutade mig för att testa dessa spöhållare. Boatbuckelsen är enkelt utformade med foam med ett kardborreband runt. Så de kommer sitta säkert under transport. Jag fäste spöhållarna i en 2 mm tjock remsa av rostfri plåt. Sedan bultades det fast i tilläggsplåten på sidan av Quintrexen. Vart nöjd med resultatet och det är inga problem med 4 spön bara man sätter dem omlott med rullarna. Två från var sida så är det inga problem.

Boatbuckle vertikala spöhållare kommer vara tillgängliga från september månad.

Fisketips ,
Om Quintrex Boating Scandinavia

Quintrex aluminiumbåtar byggs för att hålla, länge. Sedan starten 1945 är Quintrex nu världens tredje största aluminiumbåttillverkare, med över 70 modeller i storlekar från 2,45 - 7,40 meter.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *