Nyheter

21 mars, 2016

Fiskemässan 2016

Det är helt otroligt med alla fina fiskebåtar som visas upp på årets fiskemässa. Återigen har FishEco valt att köra sina live sändningar från en Quintrex. Och inte vilken Quintrex som helst utan F481 Hornet med den råstarka 75 hästars vita e-tec , som är den mest unika båten på marknaden idag! Fighting front, integrerat el-motorfäste, rotomoulded förvaring i fören, akterspegel board walk, dubbla ekolodsföste samt trailer ties allt som standard!

Quintrex, Just start fishing!

Nyheter , ,
Om Quintrex Boating Scandinavia

Quintrex aluminiumbåtar byggs för att hålla, länge. Sedan starten 1945 är Quintrex nu världens tredje största aluminiumbåttillverkare, med över 70 modeller i storlekar från 2,45 - 7,40 meter.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *