Nyheter

31 augusti, 2015

Quintrex tackar alla för en fantastik säsong 2015

Det är inte alltid så enkelt att bara stoppa in en båt i en butik och börjar sälja, man måste lägga tid och engagemang för att lyckas. Gör man det så sprids det snabbt rykten om bra service och kunskap.

Tempress Fishing Seats: VåraTempress båtstolar säljer bättre än någonsin! I år såg vi en markant ökning av försäljningen och vi ser en mycket tydlig trend (som vi naturligtvis startat) att även folk med vanliga plast eller Alu-Båtar av olika märken köper och utrustar sina båtar med våra världsledande Tempress stolar och våra unika Quintrex-anpassade stolsfästen.

2015/16 kommer vi att få se vår F481 Hornet i fokus.  FishEcho beställde en välutrustad F481 Hornet Stealth med det nya och mycket uppskattade utvidgade och mycket speciella ”Fighting Front”, som ger ett oerhört stabilt kastplattform som är unik i sitt slag i världen av aluminiumbåtar.  Jan-O blir mer och mer fascinerad varje gång han kör båten. Som allaroundbåt tex flugfiske, spinnfiske är F481 Hornet Stealth extremt stabil och enkel att fiska ifrån! Men som vertikalfiskebåt är den helt unik och i värdsklass!

Vi på Quintrex önskar er alla ett trevligt/skit höstfiske!

Fisketips, Nyheter
Om Quintrex Boating Scandinavia

Quintrex aluminiumbåtar byggs för att hålla, länge. Sedan starten 1945 är Quintrex nu världens tredje största aluminiumbåttillverkare, med över 70 modeller i storlekar från 2,45 - 7,40 meter.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *